Sign in or 

|
Posted Anonymously |
Latvieši
Apr 4 2007, 5:22 PM EDT
Aziet Latvieši sarauj! xD Latvijā pilnas mals ar CSI Miami cienītājiem =]
1. jau jāsaka paldies mūsu tv3, kas ir devis šo burvīgo iespēju vērot CSI Miami un jau rīt 4 sezonu :) atliek tikai cerēt ka nokļūsim arī līdz 5 sezonai kuru jau rāda ASV =] Do you find this valuable?
Keyword tags:
None
|
|
kreemienewgatt |
1. RE: Latvieši
Nov 24 2011, 4:14 PM EST
"Aziet Latvieši sarauj! xD Latvijā pilnas mals ar CSI Miami cienītājiem =]Es esmu laimīgs zināt, ka viņiem ir televīzija Latvija Do you find this valuable? |
|
ilovecsimiamisomuch |
2. RE: Latvieši
Nov 24 2011, 6:31 PM EST
"Es esmu laimīgs zināt, ka viņiem ir televīzija Latvija"lol kāpēc nebūtu tie tv in Latvija Do you find this valuable? |
|
kreemienewgatt |
3. RE: Latvieši
Nov 24 2011, 6:41 PM EST
"lol kāpēc nebūtu tie tv in Latvija"Tāpēc, ka es pat nezināju, ka viņi bija elektroenerģijas Latvija 1 out of 1 found this valuable. Do you? |
|
ilovecsimiamisomuch |
4. RE: Latvieši
Nov 24 2011, 7:18 PM EST
"Tāpēc, ka es pat nezināju, ka viņi bija elektroenerģijas Latvija"Hehehe. Nav interneta liels? You iemācīties tik daudz Do you find this valuable? |
|
kreemienewgatt |
5. RE: Latvieši
Nov 24 2011, 8:08 PM EST
"Hehehe. Nav interneta liels? You iemācīties tik daudzJūs varat runāt vairāk nekā sešdesmit dažādās valodās bez īsti nezinot neko. Do you find this valuable? |
|
ilovecsimiamisomuch |
6. RE: Latvieši
Nov 27 2011, 9:13 PM EST
"Jūs varat runāt vairāk nekā sešdesmit dažādās valodās bez īsti nezinot neko."Good point. Sure that applies to a few people. Do you find this valuable? |